Dag 6 Hilversum Sportpark – Station Baarn

Zomaar even zin om samen te zijn en weg van telefoon, PC en klussen thuis. Dus nemen we vroeg in de ochtend de bus en de trein naar waar we gebleven waren: Station Hilversum Sportpark. We gaan vandaag niet veel kilometers lopen, want er wachten nog aardig wat klussen, maar een ochtend kan er wel van af. En dus doen we mondkapjes om en stappen in het OV. Het blijft een vreemd gezicht om alle mensen gemondkapt door het leven te zien gaan. Maar we zijn veel te blij dat het besmettingsniveau laag blijft, dus doen we mee.

Vanaf station Sportpark wandelen we door een werkelijk mooie en rustige wijk van Hilversum. Rustige straten en mooie huizen. Maar aan de rand van Hilversum is de route verlegd vanwege bouwwerkzaamheden. Zo te zien is men bezig het spoor te verbreden of wegen langs het spoor aan te leggen. Na een detour over asfalt belanden we in De Hoooge Vuursche, ween werkelijk heel mooi bos met verspreid enkele praatjes met zaterdagwandelaars.

Voordat we het wisten waren we aan de rand van Baarn, staken het spoor over en liepen de laatste meters naar het station om terug te gaan naar Almere en de klusjes. Het was een leuke en frisse wandeling. Geen directe herinnering aan WOII maar wel heel mooie natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *