GR58 – Voorbereiding

2-11-2019. We beginnen aan een nieuw project. Ria en ik hadden vandaag een lange autorit samen en onderweg wogen we de opties voor een nieuwe uitdaging voor de zomer van 2020. We kozen voor de GR58 – Tour du Queyras. Het boekje heb ik al een tijdje in huis (iets andere voorkant dan het boekje hieronder, want een nieuwere editie). Ik begin maar eens met de omgeving te bekijken. De route is voor ons in acht à negen dagen te lopen en dat leent zich mooi voor een vakantie. Twee keer vier dagen met een paar dagen rust op een camping ervoor, ertussen en erna.

Die camping is snel gevonden in Molines-en-Queyras. Een kleine camping op bijna 1900 meter hoogte. Nu ga ik eerst maar eens, uitgaande van die camping een wandel- en overnachtingsschema maken. Kijken of de wandeling rond te krijgen is. In ieder geval heb ik al gezien dat we goed geholpen worden door de lokale busdiensten, dus dat is een voordeel. De voorpret is begonnen ook al zijn we nog ruim acht maanden van de start van de wandeling verwijderd. Dit blogje zal door de tijd heen groeien tot de dag dat we vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *